Läggdags

 
Min värdmamma förberede mig på att det kanske skulle bli sent för deras del ikväll, och att jag förmodligen skulle få jobba till 11. Men när klockan slog 10, hörde jag någon köra upp på uppfarten. Tydligen är min värdpappa inget partyanimal. Hade ju hällt i mig en massa cola och snacks, så nu har jag svårt att sova... Attans rabarber. Annars då? Jo, jag sitter här med mina über söta glasögon som en true blogger.  Haha (eller lol). Godnatt
 
 
 
 
 
 

Födelsedag

 
 
Häromdagen fick jag ärva min värdmammas kompis nästan oanvända hunter stövlar!!! Hur awesome? Jag som hade tänkt köpa ett par till våren. Men det börjar att bli lite kallt med ett par tunna strumpor i, så jag bestämde mig för att köpa mig själv en födelsedags present! Hur underbara ser inte strumporna och sulorna ut?
 
 
 
 

Söndags tradition

 
 Jag och Bettan (Astrid) bestämde oss i november att vi skulle åka till NYC de resterande oplanerade söndagar detta år!! Tydligen hängde carro alldeles i närheten av oss hela tiden, utan att vi ens visste. Så lustigt. Vi hade iaf picknick i central park, och strosade runt på fifth ave!! Sen bar det av hemåt för bio och massvis med popcorn. Perfekt söndag.
 

 
 
 

Ikea

 

Jag, bettan och Anna-Lena var på ikea i helgen för att investera i lite jul nödvändigheter. Tyvärr tog allt slut i tisdags... Kanske en och annan glögg-skvätt kvar.

 

 
 
 

Snö!!

 
I början av veckan började de att varna om en snöstorm (!) som skulle anlända i slutet av veckan. Men det visade sig att det inte var så mycket storm, utan mest bara en massa snö. Gissa om jag blev glad!! Det mest komiska var att jag och Astrid satt och skrev julkort, käkade pepparkakor och lyssnade på julmusik när det började snöa. Jag måste säga att efter snön kom så har min hemlängtan blivit lite värre, för vem vill inte fira jul i ett snöigt landskap?
 
 
 
 

Grattis min fina lillasyster!!


Idag fyller min lillasyster Ida år, GRATTIS SÖTIS!!!!


Shopping och election day


Igår åkte jag och Astrid, som vanligt, till en outlet affär som har inriktat sig på jackor. Behövde verkligen en vinterjacka, har ju frusit sönder de senaste veckorna!! Hittade en Tommy Hilfiger jacka för 350:-, blev rätt nöjd. Speciellt i efterhand, för idag stod termometern på -3 grader celsius...

Election day. Ja, det är ju idag. Ska sitta bänkad uppe senare och följa det!!

 


Bara för att jag har världens sämsta humor.

 

 


NYC


I söndags var vi i NYC och shoppade lite! Själv köpte jag bara en sjal. Men när vi kom hem blev det andra bullar, för jag och Astrid åkte till target och brände pengar.

 


Sandy

Tänkte visa er lite av mina mobilbilder från Sandy. Vårt område drabbades inte så hårt, förutom att de flesta blev utan el. Dock hade min familj väldig tur och vi var bara utan el i 4 timmar!! Fast när jag tänker tillbaks på det vet jag inte om det var tur eller inte, för vi fick totalt 17 gäster som ville tvätta, ladda datorer med mera... Det var väldigt galet i huset vid vissa stunder!!!!!!!!!!


November 6th

 
 
 
 
Tänkte faktiskt att jag skulle återuppta denna bloggen, istället för den andra. Vem vet jag kanske blir en super uppdaterare bara för det?
 
 
 

RSS 2.0